Interrail

Az EXPLORER Vasutas Világjáró Klub (EVVK) Magyarország legnagyobb szabadidős vasúti szervezete. Célja, hogy vasutas és civil utazókkal egyaránt megismertesse a belföldi és külföldi kultúrális, nemzeti és természeti értékeket. Ebben a blogban elsősorban Európában, a FIP, INTERRAIL, vasútijegyekkel történő vonatos utazások élménybeszámolóit, útleírásait olvashatjátok. Minden érdeklődő jelentkezését szívesen vesszük.

EVVK.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vasutasok.hu

Nincs megjeleníthető elem

2010.10.26. 18:50 WWW.EVVK.HU

WWW.EVVK.HU Intro

Címkék: turizmus explorer intro utazás túra szabadidő kirándulás vonat nyaralás vasút unesco fip evvk interrail

Az EXPLORER Vasutas Világjáró Klub (EVVK) Magyarország legnagyobb szabadidős vasúti szervezete. Célja, hogy vasutas és civil utazókkal egyaránt megismertesse a belföldi és külföldi kultúrális, nemzeti és természeti értékeket. A nyugdíjasoktól a kisgyermekekig mindenki számára tartalmas, érdekes programokat nyújt a szabadidő hasznos eltöltéséhez, az aktív pihenéshez.

Blogunk elsősorban Európában, főként  FIP, INTERRAIL, és egyéb akciós vasútijegyek birtokában megtett vonatos utazások élménybeszámolói, útleírásai,  illetve ezt kiegészítve egyéb a vasúttal, utazással, nyaralással, természeti és kulturális látványosságokkal, ezek közül is kiemelten az UNESCO Világörökség  témáival, információival, aktualitásaival kíván foglalkozni. Természetesen aki akar hozzánk csatlakozni szívesen vesszük a jelentkezését. 

 

 

komment

süti beállítások módosítása